Achtergrondinformatie


Vrijzinnig Manifest
Achtergrondinformatie

Sociaal-culturele en economische ontwikkelingen zijn een voedingsbodem voor hetstellen van levensvragen en het zoeken naar een antwoord op die vragen in religieusperspectief.

De bestaande religieuze groeperingen bieden onvoldoende uitgangspunt voor het formuleren van een religieus antwoord dat in balans is met de ecologische, economische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Lees meer...
 
Pastorale zorg
Informatie over pastorale zorg kan worden opgevraagd via vrijzinnigen@gmail.com.
 
In vrijheid
Achtergrondinformatie

Vrijzinnigen Nederland verbindt mensen die inspiratie en zingeving willen delen. Religie, wetenschap, cultuur en natuur inspireren ons. Waar mogelijk laten wij onze vrijzinnige visie horen in het maatschappelijk leven en in het publieke debat. Vanuit de christelijke traditie staat de vereniging ook open voor andere religieuze inspiratiebronnen. Vrijzinnigen Nederland Hoeksche Waard is één van de vrijzinnige geloofsgemeenschappen in de regio Rijnmond. Belangstellenden komen uit de gehele Hoeksche Waard.

 

Lees meer...
 
Ambitie Vrijzinnigen Nederland Oud-Beijerland
Achtergrondinformatie
Vrijzinnigen Nederland Hoeksche Waard heeft de ambitie om nu én in de toekomst de mogelijkheid om kennis te nemen van het vrijzinnig gedachtegoed in Oud-Beijerland in stand te houden. Dat geldt zowel voor leden van onze afdeling als voor belangstellenden.
Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Home Informatie Achtergrondinformatie